Köttfritt,  Middag på max 30 minuter

Pankopanerad halloumiburgare med citrondressing

Pankopanerad halloumiburgare med citrondressingFrasig salt halloumi, en stark och syrlig hamburgerdressing, len och mild avokado och soltorkade tomater. Köttfri deluxe-vardagsmat!

Skriv ut recept
Pankopanerad halloumiburgare med citrondressing
Pankopanerad halloumiburgare med citrondressing
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 20 minuter
Portioner
burgare
Ingredienser
Dressingen
Till servering
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 20 minuter
Portioner
burgare
Ingredienser
Dressingen
Till servering
Pankopanerad halloumiburgare med citrondressing
Instruktioner
  1. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen i en skål.
  2. Skär halloumin i ca 0,5 cm tjocka skivor.
  3. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Vänd halloumiskivorna först i ägg och sedan i panko.
  4. Stek halloumin i smör och olivolja tills pankon fått färg och blivit krispig, ett par minuter på varje sida. Dra ett par tag med svartpepparkvarnen över det hela.
  5. Montera burgarna med rikligt med dressing, halloumin, soltorkad tomat och grönsaker. Hugg in!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *