God tonfiskröra till wrap

En härligt krämig tonfiskröra som blir extra matig av kokta ägg och får lite skönt sting av srirachasås. Jag använde den i en wrap tillsammans med rejält med Veckosallad. Snabbfixat och gott!

Tillagningstid | 15 minuter |
Portioner |
stora wraps, eller 4 mindre
|
Ingredienser
Tonfiskröran
- 3 ägg
- 1 burk tonfisk
- 1 dm purjolök
- 0,5 kruka färsk dill
- 1 dl creme fraiche
- 1 msk majonnäs
- 0,5-1 tsk srirachasås
- salt
- svartpeppar
Tillbehör
Ingredienser
Tonfiskröran
Tillbehör
|
![]() |
Instruktioner
- Koka äggen hårdkokta (8-10 minuter). Skölj dem i kallt vatten så att de svalnar. Hacka äggen grovt.
- Strimla purjolöken och hacka dillen.
- Blanda ihop avrunnen tonfisk, purjolök, dill, creme fraiche, majonnäs och srirachasås. Smaka av med salt och svartpeppar, och fyll på med mer sriracha tills du är nöjd med styrkan. Vänd ner ägghacket lite försiktigt.
- Fyll ett tortillabröd med hälften grönsaker och hälften tonfiskröra. Vik ihop och ät!

