Mackor,  Middag på max 30 minuter,  Tonfisk

God tonfiskröra till wrap

En härligt krämig tonfiskröra som blir extra matig av kokta ägg och får lite skönt sting av srirachasås. Jag använde den i en wrap tillsammans med rejält med Veckosallad. Snabbfixat och gott!

Skriv ut recept
God tonfiskröra till wrap
Tonfiskwrap
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 15 minuter
Portioner
stora wraps, eller 4 mindre
Ingredienser
Tonfiskröran
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 15 minuter
Portioner
stora wraps, eller 4 mindre
Ingredienser
Tonfiskröran
Tonfiskwrap
Instruktioner
  1. Koka äggen hårdkokta (8-10 minuter). Skölj dem i kallt vatten så att de svalnar. Hacka äggen grovt.
  2. Strimla purjolöken och hacka dillen.
  3. Blanda ihop avrunnen tonfisk, purjolök, dill, creme fraiche, majonnäs och srirachasås. Smaka av med salt och svartpeppar, och fyll på med mer sriracha tills du är nöjd med styrkan. Vänd ner ägghacket lite försiktigt.
  4. Fyll ett tortillabröd med hälften grönsaker och hälften tonfiskröra. Vik ihop och ät!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *