Grymma köttfria burgare med dillpicklad gurka, kalasgod hamburgerdressing och karamelliserad lök
Med formbar färs går det att göra riktigt goda burgare utan kött. Hemligheten ligger i god kryddning och goda tillbehör. Jag hade ganska små hembakade hamburgerbröd i frysen och gjorde därför små burgare. Två var blev perfekt. Skriv ut recept Grymma köttfria burgare med dillpicklad gurka, kalasgod hamburgerdressing och karamelliserad lök Maträtt Huvudrätt Portioner portioner Ingredienser Burgarna 400 g Anammas formbara färs1 gul lök2 klyftor vitlök1 msk tomatpuré1 msk japansk soja1 msk paprikapulver1 msk fond brynt schalottenlöksaltsvartpepparrapsolja (till stekning) Dillpicklad…
Portabelloburgare med magisk rödlök
Grundreceptet på den här burgaren hittade jag på koket.se men min vana trogen ändrade jag lite i receptet. Den största behållningen här är löken, som är helt magisk god. Den kommer jag att göra till alla sorters burgare framöver.
Hamburgertallrik med frasiga ugnspommes och milkshake
Hemgjord hamburgerdressing och pommes som blir frasiga utan fritering satte guldkant på den här hamburgertallriken. Och så milkshaken förstås!
Vegoburgare med portabello och halloumi
Att experimentera med vad man kan stoppa i ett hamburgerbröd är kul. Här blev det en vegetarisk burgare med portabello, halloumi, parmesanost, grillad squash och dilldressing.
Pankopanerad halloumiburgare med citrondressing
Frasig salt halloumi, en stark och syrlig hamburgerdressing, len och mild avokado och soltorkade tomater. Köttfri deluxe-vardagsmat!