Ugnstrull

  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull
  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull

No Widgets found in the Sidebar Alt!

  • Köttfritt,  Middag på max 30 minuter

    Wrap med hummus, halloumi och picklad rödlök

    1 september, 2019 / No Comments

    Salt halloumi, krämig hummus med soltorkad tomat, sötsyrlig rödlök och goda grönsaker samsas i den här wrappen. Köttfritt, nyttigt, snabbt och enkelt, men fyllt av härlig smak!

    Läs mer
  • Couscoussallad med halloumi
    Köttfritt,  Sallader

    Couscoussallad med en massa godsaker

    27 juli, 2019 / No Comments

    Åh vad gott det här blev! Jag passade på att gallra i pallkragarna och rostade små morötter och polkabetor med harissa. De åkte sedan ner i en ljummen sallad med fullkornscouscous, mandel, granatäppelkärnor, avokado och halloumi. Servera gärna med en dipp gjord på kronärtskocka. Vackert, nyttigt och gott!

    Läs mer
  • Indisk halloumigryta
    Köttfritt,  Middag på max 30 minuter

    Indisk gryta med halloumi och spenat

    26 september, 2018 / No Comments

    Nä men hallå vad det här var gott! En kryddig vegetarisk gryta som blir riktigt matig tack vare halloumin. Servera gärna med basmatiris, naanbröd eller papadums (båda varianterna går att köpa färdiga i de flesta livsmedelsaffärer) och en god raita.

    Läs mer
  • Krispig halloumi
    Köttfritt,  Middag på max 30 minuter

    Krispig halloumi

    12 juni, 2018 / No Comments

    Halloumi med krispig och härlig yta, stekt potatis, en grekisk sallad och tzatziki. Enkel och god sommarmat!

    Läs mer
  • Vegoburgare
    Köttfritt,  Middag på max 30 minuter

    Vegoburgare med portabello och halloumi

    28 april, 2018 / No Comments

    Att experimentera med vad man kan stoppa i ett hamburgerbröd är kul. Här blev det en vegetarisk burgare med portabello, halloumi, parmesanost, grillad squash och dilldressing.

    Läs mer
  • Pankopanerad halloumiburgare med citrondressing
    Köttfritt,  Middag på max 30 minuter

    Pankopanerad halloumiburgare med citrondressing

    11 april, 2018 / No Comments

    Frasig salt halloumi, en stark och syrlig hamburgerdressing, len och mild avokado och soltorkade tomater. Köttfri deluxe-vardagsmat!

    Läs mer

Kategorier

Följ Ugnstrull

Populära recept

  • Grekisk pyttipanna med ört- och vitlökssåsGrekisk pyttipanna med ört- och vitlökssås
  • Supersnabba frallorSupersnabba frallor
  • Krämig gratäng med falukorv och makaronerKrämig gratäng med falukorv och makaroner
  • Glutenfri fläskpannkaka med lingon och råkostsalladGlutenfri fläskpannkaka med lingon och råkostsallad
  • Filsås till fiskFilsås till fisk
  • Gourmetrulle med steppsalladGourmetrulle med steppsallad
  • Glutenfria raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingonGlutenfria raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Pljeskavica med råstekt ugnspotatisPljeskavica med råstekt ugnspotatis
  • Pasta med räkor i krämig såsPasta med räkor i krämig sås
  • Supersaftig riven äppelkakaSupersaftig riven äppelkaka

Arkiv

  • augusti 2020
  • juli 2020
  • november 2019
  • september 2019
  • augusti 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • maj 2019
  • april 2019
  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • augusti 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • maj 2018
  • april 2018
© Jenny Kiderud 2021