Köttfritt,  Tillbehör

Champinjonsallad med parmesan och ruccola

Champinjonsallad med parmesan och ruccolaJag vill äta mycket grönt, men har svårt att finna entusiasmen inför den klassiska sallad-till-maten-kombon med grönsallad, tomat och gurka. Den här varianten ger lite variation.

Skriv ut recept
Champinjonsallad med parmesan och ruccola
Champinjonsallad med parmesan och ruccola
Maträtt Tilltugg
Kök Italienskt
Tillagningstid 10 minuter
Portioner
portioner
Ingredienser
Dressing
Maträtt Tilltugg
Kök Italienskt
Tillagningstid 10 minuter
Portioner
portioner
Ingredienser
Dressing
Champinjonsallad med parmesan och ruccola
Instruktioner
  1. Ansa champinjonerna och skiva dem tunt. Blanda med ruccola och hyvlad parmesan i en skål.
  2. Vispa ihop dressingen och häll över salladen.
  3. Ät på en gång! Ruccolan har en tendens att sagga ihop när den fått dressing på sig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *