Ugnstrull

  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull
  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull

No Widgets found in the Sidebar Alt!

  • Smörrebröd
    Lax,  Mackor,  Middag på max 30 minuter,  Nöt,  Skaldjur

    Mumsiga smörrebröd

    6 juli, 2019 / No Comments

    I min värld kan mackor absolut vara riktig mat. En varm sommardag räcker det gott som middagsmat. Här kommer tips på tre riktigt mumsiga smörrebröd. Tre smörgåsar var kan vara lagom om de äts som middag.

    Läs mer
  • Köttbullar med couscoussallad och myntayoghurt
    Köttfärs,  Sallader

    Ugnsstekta köttbullar med couscoussallad och myntayoghurt

    27 juni, 2019 / No Comments

    Att steka köttbullarna i ugnen istället för i stekpanna är så smidigt! Dagens variant fylldes med fetaost och soltorkade tomater och åts till en couscoussallad med mycket grönsaker och krämig yoghurt med citron och mynta. Härlig sommarmat!

    Läs mer
  • Asiatisk lax
    Lax,  Middag på max 30 minuter,  Skaldjur

    Asiatisk lax med räkor och citronaioli

    18 juni, 2019 / No Comments

    Lättlagad lax med mycket smak av bland annat chili, ingefära och lime. Extra smarrigt blir det med en klick hemgjord citronaioli.

    Läs mer
  • Fläsk

    Fylld fläskfilé med basilikakräm och rostade grönsaker

    30 maj, 2019 / No Comments

    En smidig och god middag där grönsaker och kött lagas samtidigt i ugnen. Fläskfilén som fylls med pesto, soltorkade tomater och västerbottenost och lindas in i bacon och blir saftig och fin.

    Läs mer
  • Marinerad rostbiff
    Mingel och buffé,  Nöt

    Uppiffad rostbiff

    30 maj, 2019 / No Comments

    Vanlig köpt, skivad rostbiff blir så mycket godare om den får gotta till sig i en god marinad i ett par timmar. Här hemma åt vid den med ljummen potatissallad och färsk sparris stekt i grillpanna, och det var alldeles ljuvligt gott!

    Läs mer
  • Köttfärs,  Lamm

    Grekland i en rulle

    5 maj, 2019 / No Comments

    Gårdagens middag blev så god! Här samsas grekiska smaker från lamm, fetaost, oregano, tzatziki och färsk mynta i en smaskig rulle. Lite kladdigt, enkelt att göra och vansinnigt gott!

    Läs mer
  • Portabelloburgare
    Köttfritt,  Middag på max 30 minuter

    Portabelloburgare med magisk rödlök

    3 februari, 2019 / No Comments

    Grundreceptet på den här burgaren hittade jag på koket.se men min vana trogen ändrade jag lite i receptet. Den största behållningen här är löken, som är helt magisk god. Den kommer jag att göra till alla sorters burgare framöver.

    Läs mer
  • Macka med kycklingröra
    Kyckling,  Mackor,  Middag på max 30 minuter

    Macka med kycklingröra

    3 februari, 2019 / 2 Comments

    De godaste matiga mackorna gör man själv tycker jag. Här har en bit baguette fyllts med en smakrik röra med kycklingfilé, curry, mango chutney och knaperstekt bacon. Enkelt men vansinnigt gott.

    Läs mer
  • Kyckling med julmustsås
    Kyckling

    Kyckling med julmustsås och rödkålssallad

    26 december, 2018 / No Comments

    Har du julrester kvar som du behöver göra av med? Här kan du få användning av rödkål och julmust utan att det smakar ett dugg juligt. Gott är det däremot!

    Läs mer
  • Kycklinggryta med balsamvinäger
    Kyckling,  Middag på max 30 minuter

    Snabb kycklinggryta med timjan och balsamvinäger

    20 november, 2018 / No Comments

    Balsamvinäger sätter piff på den här lättlagade och väldigt goda kycklinggrytan. Det som eventuellt blir över blir till en härligt timjandoftande matlåda. En vitkålssallad av "pizzavariant" passade utmärkt bra som tillbehör.

    Läs mer
12345

Kategorier

Följ Ugnstrull

Populärt just nu

  • Supersaftig riven äppelkakaSupersaftig riven äppelkaka
  • Lättlagad asiatisk kycklingLättlagad asiatisk kyckling
  • Supersnabba frallorSupersnabba frallor
  • Suverän ugnspotatis med vitlökssmörSuverän ugnspotatis med vitlökssmör
  • Grekisk pyttipanna med ört- och vitlökssåsGrekisk pyttipanna med ört- och vitlökssås
  • Världens enklaste västerbottenspajerVärldens enklaste västerbottenspajer
  • Världens godaste vitlöksbrödVärldens godaste vitlöksbröd
  • Köttbullar med stuvade makaronerKöttbullar med stuvade makaroner
  • Pljeskavica med råstekt ugnspotatisPljeskavica med råstekt ugnspotatis
  • Plåtmat med korv, rotfrukter och fetakrämPlåtmat med korv, rotfrukter och fetakräm

Arkiv

© Jenny Kiderud 2025