Kyckling,  Mackor,  Middag på max 30 minuter

Macka med kycklingröra

Macka med kycklingröra

De godaste matiga mackorna gör man själv tycker jag. Här har en bit baguette fyllts med en smakrik röra med kycklingfilé, curry, mango chutney och knaperstekt bacon. Enkelt men vansinnigt gott.

Skriv ut recept
Macka med kycklingröra
Macka med kycklingröra
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 20 minuter
Portioner
mackor
Ingredienser
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 20 minuter
Portioner
mackor
Ingredienser
Macka med kycklingröra
Instruktioner
  1. Putsa kycklingfiléerna och dela dem i bitar. Stek i lite smör eller olja tills kycklingen är genomstekt. Krydda med grillkrydda. Lägg dem åt sidan att svalna.
  2. Klipp baconet i ganska små bitar och knaperstek det. Lägg det på hushållspapper och låt överflödigt fett rinna av.
  3. Hacka rödlök och paprika fint. Lägg i en skål och blanda ner creme fraiche, majonnäs, curry och mango chutney. Rör ned den avsvalnade kycklingen och baconbitarna och smaka av röran med salt och peppar.
  4. Dela baguetten i tre bitar och fyll med salladsblad, skivad tomat och röra. Mums!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *