Grymma köttfria burgare med dillpicklad gurka, kalasgod hamburgerdressing och karamelliserad lök
Med formbar färs går det att göra riktigt goda burgare utan kött. Hemligheten ligger i god kryddning och goda tillbehör. Jag hade ganska små hembakade hamburgerbröd i frysen och gjorde därför små burgare. Två var blev perfekt. Skriv ut recept Grymma köttfria burgare med dillpicklad gurka, kalasgod hamburgerdressing och karamelliserad lök Maträtt Huvudrätt Portioner portioner Ingredienser Burgarna 400 g Anammas formbara färs1 gul lök2 klyftor vitlök1 msk tomatpuré1 msk japansk soja1 msk paprikapulver1 msk fond brynt schalottenlöksaltsvartpepparrapsolja (till stekning) Dillpicklad…
Macka med kycklingröra
De godaste matiga mackorna gör man själv tycker jag. Här har en bit baguette fyllts med en smakrik röra med kycklingfilé, curry, mango chutney och knaperstekt bacon. Enkelt men vansinnigt gott.