Köttfärs

Kebabrulle på hemmavis

Hemlagat kebabkött är perfekt att ha i frysen, bara att ta fram och steka på i lite olja när kebabsuget kommer krypande. Här serverades det i rulleform, komplett med hemgjord röd och vit kebabsås. Libabrödet hittades däremot i butikens frysdisk :).

Receptet på själva kebabköttet hittar du här. Det räcker lätt till 6-8 personer. Såserna nedan är kanongoda till. Sedan är det bara att fylla på med de grönsaker du gillar och ett gäng libabröd.

Skriv ut recept
Kebabrulle på hemmavis
Kebabrulle
Maträtt Huvudrätt
Portioner
Ingredienser
Röd kebabsås
Vit kebabsås
Maträtt Huvudrätt
Portioner
Ingredienser
Röd kebabsås
Vit kebabsås
Kebabrulle
Instruktioner
  1. Blanda alla ingredienser till den röda kebabsåsen i en kastrull. Låt koka upp och småkoka i ett par minuter. Såsen är god både varm och kall.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till den vita kebabsåsen. Låt gärna såsen stå i kyl ett par timmar innan servering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *