-
Grymma köttfria burgare med dillpicklad gurka, kalasgod hamburgerdressing och karamelliserad lök
Med formbar färs går det att göra riktigt goda burgare utan kött. Hemligheten ligger i god kryddning och goda tillbehör. Jag hade ganska små hembakade hamburgerbröd i frysen och gjorde därför små burgare. Två var blev perfekt.
-
Kebabrulle på hemmavis
Hemlagat kebabkött är perfekt att ha i frysen, bara att ta fram och steka på i lite olja när kebabsuget kommer krypande. Här serverades det i rulleform, komplett med hemgjord röd och vit kebabsås. Libabrödet hittades däremot i butikens frysdisk :).
-
Nachostallrik
Tacos är ingenting som görs särskilt ofta här hemma, men en nachostallrik med goda tillbehör kan det bli någon gång emellanåt. Jag hade en hemgjord mexikansk kryddblandning kvar från när jag gjorde carnitas för ett tag sedan och den blandningen fungerade finfint till färs också. Guacamole, en stark salsa och vitlökssås hör också till.