Supersnabb italiensk wrap
Den här wrappen har räddat mig många gånger när jag inte hunnit eller haft lust att laga mat. Den passat också utmärkt som lyxig utflyktsmat!
Tillagningstid | 5 minuter |
Portioner |
|
Ingredienser
- 1 tortillabröd (stort)
- 3-4 soltorkade tomater
- 0,25 rödlök
- 0,5-1 klump mozzarella
- 2 msk pesto (här tycker jag att det passar bäst med en krämig och inte oljig pesto, så jag brukar köpa Barillas variant)
- 4 skivor prosciutto eller italiensk salami, eller både och
- 5-6 salladsblad (ruccola eller andra goda blad)
- svartpeppar
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Strimla de soltorkade tomaterna och rödlöken och skiva mozzarellan.
- Bred ett lager pesto på hela tortillabrödet. Lägg på köttskivorna. Fyll på med övriga ingredienser i en sträng i mitten av brödet. Spara lite "vikmån" i ena änden. Avsluta med lite nymalen svartpeppar. Vik ihop och njut!