Fläsk,  Tillbehör

Ört- och vitlöksfyllda champinjonhattar

Baconlindade champinjonerBacon är gott, champinjoner är gott. Kombinera det med en färskoströra med vitlök och färska örter och du får ett riktigt gott tillbehör – kanske till grillat?

Skriv ut recept
Ört- och vitlöksfyllda champinjonhattar
Baconlindade champinjoner
Maträtt Tilltugg
Portioner
portioner
Ingredienser
Maträtt Tilltugg
Portioner
portioner
Ingredienser
Baconlindade champinjoner
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Ansa champinjonerna och ta bort foten.
  3. Hacka persilja, timjan och gräslök och blanda med färskosten. Pressa i en vitlöksklyfta och smaka av med salt och peppar.
  4. Fyll champinjonhattarna med färskostfyllningen och rulla en baconskiva runt varje champinjon. Lägg dem i en ugnsform och strö lite torkad timjan över.
  5. Sätt in mitt i ugnen i cirka 15 minuter, tills baconet har fått lite färg. Ät som tillbehör till en god köttbit, kyckling eller något annat mumsigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *