Grymt god röra till kryddig korv

Den här röran med gurka och wasabi tillsammans med lite stark senap och rostad lök på en fin chorizo är så gott! Om du vill lyxa till det lite extra rekommenderas att satsa på hembakade korvbröd.

Portioner |
portioner
|
Ingredienser
- 0,5 gurka (om den är stor, ta annars en hel gurka)
- 0,5 tsk salt
- 2 st salladslök
- 1 msk sesamfrön
- 1 msk wasabipasta
- 1 dl majonnäs (typ Hellmans)
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Dela gurkan på längden och ta bort kärnhuset med en sked. Tärna gurkan och lägg i en sil. Strö över salt och rör om och låt gurkan stå och vattna ur en stund (ca 15-20 minuter)
- Rosta sesamfröna i en torr stekpanna. De ska bli lite ljusbruna och fina.
- Strimla salladslöken. Sedan är det bara att blanda ihop alla ingredienser.

