Köttfritt,  Mingel och buffé,  Tillbehör

2 x dipp till bröd

Att dippa bröd, eller stavar av grönsaker, är mysigt en ljummen sommarkväll. Den här kvällen blev det en kronärtskocksdipp och en hummus med soltorkad tomat. Eventuella rester fungerar fint att sätta in i kylen och använda som pålägg på morgondagens frukostmacka.

 

Skriv ut recept
2 x dipp till bröd
Recept på kronärtskocksdippen hittade jag på www.zeinaskitchen.se. Kika gärna in där, där finns mycket gott!
Dipp till bröd
Maträtt Tilltugg
Portioner
Ingredienser
Kronärtskocksdipp med fetaost
Hummus med soltorkad tomat
Maträtt Tilltugg
Portioner
Ingredienser
Kronärtskocksdipp med fetaost
Hummus med soltorkad tomat
Dipp till bröd
Instruktioner
Kronärtskocksdipp med fetaost
  1. Låt kronärtskockorna rinna av. Mixa ihop kronärtskocka, smulad fetaost, pressad vitlök och citronsaft i en mixer. Rör ner creme fraiche och smaka av med salt och peppar.
Hummus med soltorkad tomat
  1. Låt kikärtorna rinna av i en sil och skölj dem med kallt vatten. Mixa ihop alla ingredienser i en mixer. Lägg över i en skål, och ringla gärna över lite olivolja innan servering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *