Köttfritt,  Middag på max 30 minuter

Wrap med hummus, halloumi och picklad rödlök

Salt halloumi, krämig hummus med soltorkad tomat, sötsyrlig rödlök och goda grönsaker samsas i den här wrappen. Köttfritt, nyttigt, snabbt och enkelt, men fyllt av härlig smak!

Skriv ut recept
Wrap med hummus, halloumi och picklad rödlök
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 15 minuter + tid för löken att gotta till sig i kylen
Portioner
portioner
Ingredienser
Picklad rödlök
Hummus med soltorkade tomater
Wrapsen
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 15 minuter + tid för löken att gotta till sig i kylen
Portioner
portioner
Ingredienser
Picklad rödlök
Hummus med soltorkade tomater
Wrapsen
Instruktioner
  1. Börja med löken. Koka upp vatten, socker och ättikssprit. Låt lagen svalna i cirka 10 minuter och fördela den sedan över löken. Ställ in i kylen och låt det kallna helt.
  2. Nu är det dags att mixa ihop hummusen. Låt kikärtorna rinna av i en sil och skölj dem med kallt vatten. Mixa ihop alla ingredienser i en mixer.
  3. Skiva avokado och tomater.
  4. Skiva halloumin och stek den i olja i het stekpanna eller grillpanna. Någon minut per sida räcker, den ska bara mjukna och få lite fin färg.
  5. Fyll tortillabröden med hummus, sallad, avokado, tomat, picklad rödlök och halloumi. Toppa med lite grovmalen svartpeppar, vik ihop och njut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *