Köttfärs,  Middag på max 30 minuter

Fyllda pitabröd med färs och svamp

Väldigt snabbt och enkelt men riktigt vardagsgott. Varma pitabröd som fylls med en köttfärsröra med svamp, vitkål och krispiga solrosskott, sallad och en enkel sås med sweet chili.

Skriv ut recept
Fyllda pitabröd med färs och svamp
Fyllda pitabröd
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 25 minuter
Portioner
portioner
Ingredienser
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 25 minuter
Portioner
portioner
Ingredienser
Fyllda pitabröd
Instruktioner
  1. Blanda creme fraiche med chilisås i en skål och smaka av med salt och peppar. Strimla isbergssalladen och värm pitabröden.
  2. Strimla vitkålen och löken och skiva champinjonerna. stek vitkål, lök och champinjoner i olja i ett par minuter. Lägg åt sidan.
  3. Fräs färsen i olja. Smula över buljongtärningen och pressa i vitlöken. Krydda med salt, peppar och ingefära. Tillsätt grönsakerna och sojan. Vänd till slut ner solrosskotten.
  4. Varva färs, isbergssallad och den kalla såsen i pitabröd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *