Köttfärs,  Middag på max 30 minuter

Biffar med ajvar och basilikasås

Pannbiffar är skoj eftersom de går att variera i det oändliga. Dessa är kryddade med stark ajvar och simmar i en härlig gräddsås med massor av basilika. 

Skriv ut recept
Biffar med ajvar och basilikasås
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 30 minuter
Portioner
portioner
Ingredienser
Biffarna
Såsen
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 30 minuter
Portioner
portioner
Ingredienser
Biffarna
Såsen
Instruktioner
  1. Hacka löken och blanda ihop alla ingredienser till biffarna. Forma till små fina biffar och stek dem i omgångar i smör så att de får fin färg, ett par minuter på varje sida. Lägg sedan biffarna åt sidan.
  2. I med alla ingredienser till såsen i stekpannan och låt det hela koka ihop i några minuter på medelstark värme (brassa inte på för mycket, då finns risk att såsen skär sig). Lägg ner biffarna i såsen och låt dem puttra med ett par minuter, tills de är helt genomstekta.
  3. Servera med sallad och din favoritpotatis. Jag hade kokt potatis i kylen som jag stekte i smör med paprikapulver, salt och en nypa socker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *