Fläsk,  Middag på max 30 minuter,  Paj, pizza och pirog

Gourmetpizza på en kvart

Alltså, jag vet att jag är extremt sen på bollen nu, men libapizzan… Var har den varit i hela mitt liv? Exakt femton minuter tog det att få till en supergod pizza men tunn krispig botten, mozarella, prosciutto, soltorkade tomater, ruccola och färsk basilika. Jag är såld!

Skriv ut recept
Gourmetpizza på en kvart
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 15 minuter
Portioner
portion
Ingredienser
Maträtt Huvudrätt
Tillagningstid 15 minuter
Portioner
portion
Ingredienser
Instruktioner
  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Lägg ett libabröd på en bakpappersklädd plåt. Täck med tomatsås, riven ost och toppa med oregano. In i ugnen i cirka 5-10 minuter, tills osten har smält ordentligt och brödet fått lite färg i kanterna.
  3. Täck pizzan med prosciutto, ruccola, basilikablad och soltorkade tomater. Ät och njut!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *