Gino på grillen
Ett perfekt sätt att avsluta grillkvällen på! Och mycket enklare än så här blir det inte. När man gör gino på grillen får man inte samma knapriga yta som i ugnen, men jag tycker att det är precis lika gott ändå.
Portioner |
portioner
|
Ingredienser
- 2 bananer
- 1 rejäl näve jordgubbar
- 2 kiwi
- 75 g vit choklad (eller testa ICA Selections blonda choklad med lite kolasmak - supergott!)
- vaniljglass
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skiva bananerna, tärna kiwi och dela jordgubbarna i kvartar. Ta en rejäl bit ugnsfolie och vik den dubbel. Lägg frukt och bär mitt på arket och riv chokladen över. Vik ihop folien och se till att skarvarna hamnar på ovansidan, annars kommer fruktsaften att rinna ut. Jag vek ihop mitt paket ungefär som en calzone. Lägg paketet på eftervärmen på grillen i cirka 10-15 minuter, tills frukten är varm och chokladen har smält. Servera med vaniljglass.