Cannelloni med ricotta och spenat
En riktigt god och hyfsat snabblagad cannelloni gjord på färska lasagneplattor. En knaprig sallad och världens godaste vitlöksbröd passar perfekt till.
Grekland i en rulle
Gårdagens middag blev så god! Här samsas grekiska smaker från lamm, fetaost, oregano, tzatziki och färsk mynta i en smaskig rulle. Lite kladdigt, enkelt att göra och vansinnigt gott!
Portabelloburgare med magisk rödlök
Grundreceptet på den här burgaren hittade jag på koket.se men min vana trogen ändrade jag lite i receptet. Den största behållningen här är löken, som är helt magisk god. Den kommer jag att göra till alla sorters burgare framöver.
Varm köttbullemacka med pesto och mozzarella
Köttbullar kan användas till mycket. De här fläskfärsbullarna är kryddiga och goda, inte minst på ett grillat pestotäckt bröd och gratinerade med buffelmozzarella.
Kycklingsallad med nobisdressing
Vad man är sugen på går verkligen i perioder. Just nu tycks jag ha snöat in på matiga sallader. Den här innehåller bland annat kyckling, fetaost, ägg, avokado och supergoda krutonger av kavring och toppas med en len nobisdressing.
Pastasallad med sherryspetsad rhode island och fattigmansparmesan
Jag gillar när sallader toppas med något knaprigt, något som bryter av litegrann. Om du har lite vitt bröd över så testa att göra fattigmansparmesan!