-
Klassisk coeur de filet provencale
Nyårafton bjöd på en klassisk huvudrätt i år, coeur de filet provencale, eller helstekt oxfilé på råstekt potatis med vitlöks- och persiljesmör på ren svenska.
-
Cobbsallad med kyckling
En härlig sallad som man blir riktigt mätt av. Jag tycker att den är lika god som den mer kända storasystern caesarsallad.
-
Kryddig räkgryta med limeaioli
Snabblagat och med lite hetta - perfekt i sommarvärmen! Jag gjorde det riktigt lätt för mig och köpte skalade räkor. Just de handskalade i lake tycker jag fungerar bra i grytor, de maskinskalade smakar däremot ingenting. Men om du har ork så gör du såklart på färska räkor.
-
Räksallad med extra allt
Räkor, vitlöksbröd, krispigt bacon, goda grönsaker, ägg och caesardressing. Den här räksalladen har allt!
-
Storfavoriten caesarsallad
Det är något med kombinationen knaprigt bacon, mör kyckling och knastrigt bröd som man aldrig tröttnar på. Och dressingen förstås, den är oslagbar!