-
Nattjästa fröfrallor
Rör ihop en deg på några minuter på kvällen och få nybakade frallor till frukost! Insatsen för att göra de här goda bröden är verkligen inte stor, men resultatet är utmärkt. Luftiga frallor med härlig yta som med fördel äts helt nybakade med smör och ost.
-
Osötat müslibröd med granolatopp
Jag gillar att baka, men tycker ibland att jäsdegar tar lite för lång tid. Då är det perfekt att baka ett filmjölksbröd på bikarbonat. De bröden är ofta ganska söta, men här kommer en osötad variant full av nyttigheter för dig som föredrar det.
-
Saffransbullar med vanilj och russin
En av många grymma grejer med att bo på Gotland är att man inte behöver vänta till jul med att baka saffransbullar. Här bakas det med saffran året om.
-
Lite grövre rostbröd
Att grädda bröd i form är så smidigt! Det här är ett lite grövre formbröd med fullkornsdinkel som är gott som det är, men ännu godare efter ett par minuter i brödrosten.
-
Mitt bästa lantbröd på rågsikt
Saftigt inkråm och knaprig yta. Jag älskar bröd av lantbrödstyp och har bakat många olika varianter. Det här hör absolut till de bästa jag har fått till. På med lite smör, ost och paprika och lyckan är gjord!