Saftigt glutenfritt filmjölksbröd
Att baka glutenfritt bröd är inte alltid det roligaste. Degen blir ofta kladdig och lite svårarbetad. Då är det skönt med ett sånt här recept. Bara att röra ihop alla ingredienser, hälla över i en brödform och skjutsa in i ugnen. Mycket enklare kan det inte bli. Dessutom blir det riktigt gott!
Crêpes med skinka, champinjoner och ost
Crêpes är en perfekt rätt när man får pannkakor över. Här hemma gör vi alltid pannkisar på havremjöl, så även denna gång. Däremot är det vetemjöl i stuvningen, så vill ni ha glutenfria crêpes så får ni göra en annan redning.
Glutenfria raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
Min plastpappa Leffe är grym på att göra raggmunkar. Han gör dem på havremjöl, vilket gör att de fungerar finfint även för den som inte äter gluten. De serveras givetvis med knaprigt salt fläsk och rårörda lingon. Så gott!