Ugnstrull

  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull
  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull

No Widgets found in the Sidebar Alt!

  • Kyckling,  Middag på max 30 minuter

    Wok med kyckling, grönsaker och nudlar

    4 juli, 2020 / No Comments

    En snabblagad kycklingwok är aldrig fel. Man kan använda de grönsaker man gillar och har hemma. I min variant blev det paprika, morötter och spetskål. För lite extra crunch toppade jag med nötter och salladslök.

    Läs mer
  • Pastasallad med solrospesto
    Fläsk,  Middag på max 30 minuter,  Pasta,  Sallader

    Pastasallad med solrospesto

    4 maj, 2019 / No Comments

    En mumsig pastasallad med pesto gjord på solrosfrön, ett gott och billigare alternativ till pinjenötter. Jag petade ner tärnad kassler i min, men kyckling är minst lika gott. Givetvis fungerar den även fint utan kött.

    Läs mer
  • Schweiziskt lantbröd
    Matbröd

    Knaprigt lantbröd

    25 april, 2018 / 2 Comments

    På 80-90-talet fanns ett schweiziskt lantbröd i prasslig påse att köpa i mataffärerna. Någon som minns vad det hette? Det som var så gott med det här brödet var den knapriga ytan. Här har jag försökt att göra något liknande.

    Läs mer
  • granola
    Glutenfritt,  Tillbehör

    Supergod granola

    24 april, 2018 / No Comments

    Om du inte brukar göra egen granola - börja genast! :). Det är enkelt och blir fantastiskt gott! Man kan ha i lite vad man vill i gryn-, nöt- och fruktväg. Jag gjorde en glutenfri variant.

    Läs mer

Kategorier

Följ Ugnstrull

Populärt just nu

  • ÖjebyröraÖjebyröra
  • Suverän ugnspotatis med vitlökssmörSuverän ugnspotatis med vitlökssmör
  • Supergod japansk färs med asiatisk gurkaSupergod japansk färs med asiatisk gurka
  • Gourmetrulle med steppsalladGourmetrulle med steppsallad
  • Saftigt glutenfritt filmjölksbrödSaftigt glutenfritt filmjölksbröd
  • Krämig gratäng med falukorv och makaronerKrämig gratäng med falukorv och makaroner
  • Fräsch rostbiffsallad med asiatisk dressingFräsch rostbiffsallad med asiatisk dressing
  • Världens godaste vitlöksbrödVärldens godaste vitlöksbröd
  • Världens enklaste västerbottenspajerVärldens enklaste västerbottenspajer
  • Halloumiburgare med chilimajo, avokadoröra och picklad lökHalloumiburgare med chilimajo, avokadoröra och picklad lök

Arkiv

© Jenny Kiderud 2025