Ugnstrull

  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull
  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull

No Widgets found in the Sidebar Alt!

  • Skördefest
    Gratäng,  Köttfärs,  Sallader

    Köttfärsfylld paprika med vitlökscrème, gratinerad aubergine och tabbouleh

    18 augusti, 2018 / No Comments

    Nu mognar alla grönsaker på en gång! Dagens middag blev en riktig skördefest med hemodlade tomater, gurka, paprikor, chili och små gulliga auberginer.

    Läs mer
  • Mozzarellabiffar
    Köttfärs

    Mozzarellabiffar med klyftpotatis och vitlökssås

    1 juli, 2018 / No Comments

    Goda biffar med mozzarella, soltorkade tomater och basilika som inte alls tar lång tid att laga. Såsen är busenkel den med, och framför allt jättegod!

    Läs mer
  • Kyckling

    Fyllda kycklingfiléer med svamprisotto och långbakade tomater

    1 juli, 2018 / No Comments

    Magiskt goda kycklingfiléer fyllda med soltorkade tomater, basilika och marinerad vitlök blir tillsammans med en krämig risotto en riktig festmåltid. Söta och smakrika tomater är pricken över i!

    Läs mer
  • Kycklingfilé, pastasallad och kikärtssallad
    Kyckling,  Mingel och buffé,  Pasta,  Sallader

    Kycklingfilé med pesto, pastasallad och kikärtssallad

    30 maj, 2018 / No Comments

    Att äta kall mat är gott i värmen, men man vill ju samtidigt att det ska kännas matigt. Det gör det här! Ugnsbakad kycklingfilé i tunna skivor toppade med pesto, citron och mandel serveras med en riktigt god och örtig pastasallad med ost och soltorkade tomater och en kikärtssallad med grillad paprika och fetaost. Riktigt gott, och inte alls så svårt att göra!

    Läs mer

Kategorier

Följ Ugnstrull

Populärt just nu

  • Filsås till fiskFilsås till fisk
  • Supersnabba frallorSupersnabba frallor
  • Supersaftig riven äppelkakaSupersaftig riven äppelkaka
  • Världens enklaste västerbottenspajerVärldens enklaste västerbottenspajer
  • Fiskgryta med vitt vin och saffranFiskgryta med vitt vin och saffran
  • Banh mi - härlig vietnamesisk street foodBanh mi – härlig vietnamesisk street food
  • Nyttig glass med mango och bananNyttig glass med mango och banan
  • NachostallrikNachostallrik
  • Biff stroganoff med rödvinBiff stroganoff med rödvin
  • Carbonara-ishCarbonara-ish

Arkiv

© Jenny Kiderud 2025