Ugnstrull

  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull
  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull

No Widgets found in the Sidebar Alt!

  • Skördefest
    Gratäng,  Köttfärs,  Sallader

    Köttfärsfylld paprika med vitlökscrème, gratinerad aubergine och tabbouleh

    18 augusti, 2018 / No Comments

    Nu mognar alla grönsaker på en gång! Dagens middag blev en riktig skördefest med hemodlade tomater, gurka, paprikor, chili och små gulliga auberginer.

    Läs mer
  • Mozzarellabiffar
    Köttfärs

    Mozzarellabiffar med klyftpotatis och vitlökssås

    1 juli, 2018 / No Comments

    Goda biffar med mozzarella, soltorkade tomater och basilika som inte alls tar lång tid att laga. Såsen är busenkel den med, och framför allt jättegod!

    Läs mer
  • Kyckling

    Fyllda kycklingfiléer med svamprisotto och långbakade tomater

    1 juli, 2018 / No Comments

    Magiskt goda kycklingfiléer fyllda med soltorkade tomater, basilika och marinerad vitlök blir tillsammans med en krämig risotto en riktig festmåltid. Söta och smakrika tomater är pricken över i!

    Läs mer
  • Kycklingfilé, pastasallad och kikärtssallad
    Kyckling,  Mingel och buffé,  Pasta,  Sallader

    Kycklingfilé med pesto, pastasallad och kikärtssallad

    30 maj, 2018 / No Comments

    Att äta kall mat är gott i värmen, men man vill ju samtidigt att det ska kännas matigt. Det gör det här! Ugnsbakad kycklingfilé i tunna skivor toppade med pesto, citron och mandel serveras med en riktigt god och örtig pastasallad med ost och soltorkade tomater och en kikärtssallad med grillad paprika och fetaost. Riktigt gott, och inte alls så svårt att göra!

    Läs mer

Kategorier

Följ Ugnstrull

Populära recept

  • Grekisk pyttipanna med ört- och vitlökssåsGrekisk pyttipanna med ört- och vitlökssås
  • Supersnabba frallorSupersnabba frallor
  • Krämig gratäng med falukorv och makaronerKrämig gratäng med falukorv och makaroner
  • Glutenfri fläskpannkaka med lingon och råkostsalladGlutenfri fläskpannkaka med lingon och råkostsallad
  • Filsås till fiskFilsås till fisk
  • Gourmetrulle med steppsalladGourmetrulle med steppsallad
  • Glutenfria raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingonGlutenfria raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
  • Pljeskavica med råstekt ugnspotatisPljeskavica med råstekt ugnspotatis
  • Pasta med räkor i krämig såsPasta med räkor i krämig sås
  • Supersaftig riven äppelkakaSupersaftig riven äppelkaka

Arkiv

  • augusti 2020
  • juli 2020
  • november 2019
  • september 2019
  • augusti 2019
  • juli 2019
  • juni 2019
  • maj 2019
  • april 2019
  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • augusti 2018
  • juli 2018
  • juni 2018
  • maj 2018
  • april 2018
© Jenny Kiderud 2021