Ugnstrull

  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull
  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull

No Widgets found in the Sidebar Alt!

  • Middag på max 30 minuter,  Pasta,  Skaldjur

    Lätt men krämig räkpasta med dill, fänkål och champinjoner

    8 augusti, 2020 / No Comments

    Jag älskar krämiga pastasåser och drar mig sällan för att ha vispgrädde i maten, men försöker varva med lite magrare alternativ. Den här pastasåsen gjord på sexprocentig gräddmjölk blev riktigt mumsig utan att bli tung.

    Läs mer
  • Tagliatelle med lax oxh wasabi
    Lax,  Middag på max 30 minuter,  Pasta

    Tagliatelle med lax och wasabi

    13 juni, 2018 / No Comments

    Det här är en av mina absoluta favoriter bland snabba pastarätter. Den är krämig, smakrik och fantastiskt lättlagad. Receptet är för två personer, så öka på om ni är flera.

    Läs mer

Kategorier

Följ Ugnstrull

Populärt just nu

  • Enkel fläderbålEnkel fläderbål
  • Världens godaste vitlöksbrödVärldens godaste vitlöksbröd
  • Ostfrallor med cheddarOstfrallor med cheddar
  • Kycklingsallad med nobisdressingKycklingsallad med nobisdressing
  • Små söta jordgubbspajerSmå söta jordgubbspajer
  • Supersnabba frallorSupersnabba frallor
  • Saftigt glutenfritt filmjölksbrödSaftigt glutenfritt filmjölksbröd

Arkiv

© Jenny Kiderud 2025