Ugnstrull

  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull
  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull

No Widgets found in the Sidebar Alt!

  • Vegetariska vårrullar
    Köttfritt,  Mingel och buffé,  Tillbehör

    Vegetariska vårrullar med god dipp

    11 augusti, 2018 / No Comments

    Krispiga och goda vårrullar får man enkelt till med färdig filodeg. Det här är en vegetarisk variant med quornfärs, glasnudlar och grönsaker, men quorn går fint att byta ut mot nötfärs för den som föredrar det.

    Läs mer

Kategorier

Följ Ugnstrull

Populärt just nu

  • Grekisk pyttipanna med ört- och vitlökssåsGrekisk pyttipanna med ört- och vitlökssås
  • Filsås till fiskFilsås till fisk
  • Supersnabba frallorSupersnabba frallor
  • Världens enklaste västerbottenpajerVärldens enklaste västerbottenpajer
  • Krämig gratäng med falukorv och makaronerKrämig gratäng med falukorv och makaroner
  • Pasta med räkor i krämig såsPasta med räkor i krämig sås
  • Plåtmat med korv, rotfrukter och fetakrämPlåtmat med korv, rotfrukter och fetakräm
  • Kryddiga edamamebönorKryddiga edamamebönor
  • Ljummen potatissallad med fetaost och soltorkade tomaterLjummen potatissallad med fetaost och soltorkade tomater
  • Glutenfri fläskpannkaka med lingon och råkostsalladGlutenfri fläskpannkaka med lingon och råkostsallad

Arkiv

© Jenny Kiderud 2022