Ugnstrull

  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull
  • Hem
  • Recept
    • Fisk
      • Lax
      • Tonfisk
      • Torsk
    • Glutenfritt
    • Gratäng
    • Kyckling
    • Kött
      • Fläsk
      • Korv
      • Köttfärs
      • Lamm
      • Nöt
    • Köttfritt
    • Mackor
    • Matbröd
    • Middag på max 30 minuter
    • Mingel och buffé
    • Paj, pizza och pirog
    • Pasta
    • Sallader
    • Skaldjur
    • Soppa
    • Till fikat
    • Tillbehör
  • Om Ugnstrull

No Widgets found in the Sidebar Alt!

  • Sticky chicken med mango- och avokadosallad
    Kyckling

    Sticky chicken med mango- och avokadosallad

    11 juni, 2018 / No Comments

    Lite sötstarka kycklingklubbor som serveras med ris och en fräsch sallad på avokado och färsk mango. Tips: kycklingklubborna är supergoda även kalla dagen efter, så det gör inget om det blir någon över.

    Läs mer

Kategorier

Följ Ugnstrull

Populärt just nu

  • Grekisk pyttipanna med ört- och vitlökssåsGrekisk pyttipanna med ört- och vitlökssås
  • Filsås till fiskFilsås till fisk
  • Supersnabba frallorSupersnabba frallor
  • Världens enklaste västerbottenpajerVärldens enklaste västerbottenpajer
  • Krämig gratäng med falukorv och makaronerKrämig gratäng med falukorv och makaroner
  • Pasta med räkor i krämig såsPasta med räkor i krämig sås
  • Plåtmat med korv, rotfrukter och fetakrämPlåtmat med korv, rotfrukter och fetakräm
  • Kryddiga edamamebönorKryddiga edamamebönor
  • Ljummen potatissallad med fetaost och soltorkade tomaterLjummen potatissallad med fetaost och soltorkade tomater
  • Glutenfri fläskpannkaka med lingon och råkostsalladGlutenfri fläskpannkaka med lingon och råkostsallad

Arkiv

© Jenny Kiderud 2022