Wok med kyckling, grönsaker och nudlar
Portioner
4-6portioner
Portioner
4-6portioner
Ingredienser
Woksås
Instruktioner
  1. Koka äggnudlarna i 4-5 minuter. Häll i ett durkslag och spola med kallt vatten tills nudlarna är kalla.
  2. Strimla kålen, morötterna, paprikan och kycklingen. Skiva salladslöken och grovhacka nötterna.
  3. Blanda ihop ingredienserna till woksåsen.
  4. Hetta upp 1 msk solrosolja i en wok. Lägg i kycklingen och chiliflakes. Woka i ett par minuter. Häll i resten av solrosoljan och tillsätt kålen, morötterna och paprikan. Woka i ytterligare någon minut.
  5. Häll woksåsen och 1 dl vatten i wokpannan och låt allt koka ihop i en eller ett par minuter, tills grönsakerna känns färdiga men fortfarande krispiga.
  6. Vänd ner nudlarna i woken och smaka av med sesamolja och fisksås. Låt allt bli varmt och toppa sedan med salladslök och cashewnötter.