Snabb pasta med pesto, kyckling och spenat
Portioner
4portioner
Tillagningstid
20minuter
Portioner
4portioner
Tillagningstid
20minuter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Putsa kycklingfiléerna och skär dem i strimlor eller bitar.
  3. Hacka rödlöken, vitlöken och de soltorkade tomaterna och riv parmesanosten.
  4. Stek kycklingen i smör i ett par minuter, tills den är nästan genomstekt. Låt rödlöken fräsa med en stund.
  5. Tillsätt vitlök, soltorkade tomater och babyspenat och låt det fräsa tills spenaten har sackat ihop. Tillsätt sedan grädde och pesto. Låt det puttra ihop i några minuter.
  6. Ta stekpannan från plattan och rör i ungefär hälften av den rivna parmesanosten (spara resten till servering). Smaka av med salt och svartpeppar och blanda såsen med nykokt pasta.