Lite lyxigare korv med bröd
Portioner
4portioner
Portioner
4portioner
Ingredienser
Kryddig ketchup
Härligt krämig senap
Coleslaw med lite sting
Instruktioner
  1. Börja med att blanda ihop ingredienserna till ketchupen respektive senapen.
  2. Riv morötterna till coleslawen grovt och strimla vitkålen (med en osthyvel går det snabbt och lätt). Hacka jalapeñon. Blanda ihop kål, morötter och jalapeño med pressad lime, majonnäs, creme fraiche och socker. Ta det försiktigt med majonnäsen och creme fraichen så att det inte blir för rinnigt. Smaka av med salt och peppar och toppa med lite pumpafrön.
  3. Skär några ytliga snitt i korvarna så slipper du att de spricker under grillningen. Grilla på utegrill eller i grillpanna på spisen. Grilla även korvbröden lite snabbt, cirka 1 minut på varje sida.
  4. Servera korvarna med de goda tillbehören och kanske någon extra grönsak. Jag ugnsbakade lite halverade rädisor (220 grader i cirka 15 minuter) med olivolja, salt, svartpeppar och franska örtkrydda.